Yritystoiminta kehittyy = Someco Oy!

Täällä on iloisia uutisia tiedossa! 🙂

Olen viimeisten 2,5 vuoden aikana kouluttanut niin yrityksiä, järjestöjä kuin organisaatioita käyttämään sosiaalista mediaa suunnitelmallisesti ja ajatuksella. Toiminimellä toimiessani olen päässyt tekemään mitä mielenkiintoisempia projekteja! Olenkin erittäin kiitollinen siitä luottamuksesta, jonka nuorena asiantuntijana olen saanut.

Viime aikoina töitä on kertynyt entistä enemmän, mistä kiitos kuuluu monille yhteistyökumppaneilleni. Olenkin miettinyt, että työntekoa pitäisi kehittää. Kun uusia projekteja syntyy ja uusia yhteiskumppaneita löytyy, tuli sellainen tunne, että nyt on aika lähteä kehittämään yritystoimintaa eteenpäin. Päätimme siis perustaa uuden sosiaalisen median konsultointitoimiston.

Toivotan sinut erittäin tervetulleeksi tutustumaan Somecoon! Yritys on juuri perustettu ja nettisivutkin saatiin vasta julkaistua, eli kaikki on vielä kovin alussa. Kesän ja syksyn kuluessa kokoamme Somecoon tiimin, jolla voimme edistää uudenlaisia projekteja ja tarjota entistä parempia ratkaisuja sosiaalisessa mediassa viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen.

Someco Oy auttaa yrityksiä ja organisaatioita toimimaan sosiaalisessa mediassa tehokkaasti ja innovatiivisesti. Viestinnälliseen sisältöön panostaminen ja vankka sisällöntuotannon osaaminen takaavat sisällön laadun. Me joko koulutamme sinua itse toimimaan suunnitelmallisesti sosiaalisessa mediassa tai tuotamme ulkoistettuna palveluna sosiaalisen median näkyvyytesi tiiviissä yhteistyössä.

Samalla kun siirryn bloggailemaan enemmän tuonne Somecon Sosiaalisen median blogin puolelle, tämä minnavaltari.fi -sivusto voi hieman hiljentyä aiemmasta. Palataan kuitenkin asiaan, jatkossa tosiaan useammin Somecon puolella.

P.S. Tsekkaa Somecon Facebook-sivut!