LM Someco jo vuoden!

Siitä on jo vuosi, kun saimme kertoa LM&:n ja Somecon yhdistymisestä. Onnistuneesta yhteisestä matkasta kertovat ennen kaikkea kasvava tiimi, luova yhteistyön ilmapiiri ja asiakkailta saatu hieno palaute.

Toimarimme Sam Hansén summaa blogissamme tunnelmia tältä yhteiseltä matkalta. Arvot, osaaminen ja työskentelytavat ovat loksahtaneet hienosti yhteen ja töitä on saatu tehdä urakalla näin koronakeväänkin aikana. Toimintaympäristö on muuttunut nopeasti ja olemme onnistuneet reagoimaan tähän ja tiimimme on oppinut valtavasti uutta kevään aikana. Töitä tehdään etänä, yhteistyö sujuu ja asiakastyöt etenevät hienosti.

#TeamLMSomeco rakentaa brändikokemuksia. Jokainen meistä LM Somecolaisista käyttää luovaa osaamistaan asiakkaittemme hyväksi luomalla erottuvia, muutosvoimaisia ja tulosta tuottavia tekoja. Vaikka työskentelisimme pienten yksityiskohtien parissa pidämme aina mielessä, miten tälläkin toimenpiteellä rakennetaan isompaa brändikokemusta.

Mitä olemme saaneet aikaiseksi vuoden aikana?

  • LM Somecon yrityskulttuuri on rakentunut: puhallamme yhteen hiileen!
  • Näin korona-aikana olemme oppineet valtavasti uusia tapoja toimia fyysisesti erillään, mutta silti yhdessä.
  • Olemme pitäneet kuusi yhteistä #TeamLMSomeco:n kehityssessiota, joko yhteen kokoontuen tai etäyhteyksiä hyödyntäen.
  • Olemme toteuttaneet hienoja brändinkirkastuksia, yli sata pakkausdesignia, monen monia verkkosivuja, parisenkymmentä sisältöstrategiaa, yli 30 sosiaalisen median tai digitaalisen markkinoinnin laajamittaista kampanjatoteutusta sekä 126 etäyhteyksin toteutettua valmennusta. Muun muassa.
  • Tiimiimme on saatu seitsemän uutta, mahtavaa brändikokemuksen rakentajaa! Nyt meitä on jo 53.
  • Olemme järjestäneet kaksi onnistunutta Somecoffee-tapahtumaa niin Musiikkitalolla kuin etäyhteyksin. Jälkimmäinen keräsi upeat 800 sisällöistä ja sosiaalisesta mediasta kiinnostunutta osallistujaa ja saamamme palaute oli erinomaista.