Hallberg-Rassy 29 myynnissä

Purjehdusharrastukseni alkoi vuonna 2011 tutustuttuani Anttiin. Hän oli lähdössä kesällä purjehtimaan Suomesta kohti Norjaa, enkä halunnut jäädä rannalle ruikuttamaan. Ensimmäinen reissuni ensimmäisen lyhyemmän testipurjehduksen jälkeen olikin Turusta matka aina Etelä-Ruotsiin Öölantiin asti. Antin purjehdittua muun seurueen kanssa Norjaan asti, lensin paikan päälle ja purjehdimme koko paluumatkan yhdessä takaisin Suomeen. Tuosta ensimmäisestä purjehduskesästäni on kulunut jo monta vuotta, ja olemme kaikki nämä vuodet purjehtineet Hallberg-Rassy 29 Dolphin Dancella.

Minna veneessä

Hallberg-Rassy 29 myynnissä

Olemme tehneet monta muistoihin jäänyttä seikkailua niin Turun, Ahvenanmaan kuin Tukholman saaristossa, kun taas pidemmät reissumme ovat ulottuneet Norjaan, Ruotsin länsirannikolle, Gotlantiin, Korkearannikolle Ruotsin itärannikolla ja Viroon.

Nyt on kuitenkin tullut aika siirtyä elämässä eteenpäin ja aiomme vaihtaa hieman isompaan veneeseen. Purjehdukset eivät siis suinkaan tähän lopu, vaan suuntaamme uuden kaunokaisen kanssa kohti tulevaa! Näin ollen on rakas purjeveneemme, Hallberg-Rassy 29 myynnissä. Olisi mahtavaa, jos autat meitä löytämään hyvän kodin niin hyvin palvelleelle, rakkaalle veneellemme.

Mikäli kiinnostuit tai haluat auttaa löytämään veneellemme uuden kodin, löydät lisätietoa purjehdusblogistamme, Nettiveneen myynti-ilmoituksesta tai Scanboatin ilmoituksesta.